ЖИТТЯ

МОЗ запустило всеукраїнське онлайн-опитування пацієнтів: для чого це потрібно

Міністерство охорони здоров’я запустило всеукраїнське опитування-онлайн пацієнтів. Для чого?

Міністерство охорони здоров’я України спільно з Проєктом USAID “Підтримка реформи охорони здоров’я” запустили всеукраїнське соціологічне онлайн-опитування “Голос пацієнтів”. Про це повідомили на сайті МОЗ, передає Інформатор.

“Голос пацієнтів” і “Голос медпрацівників” — це серія тематичних онлайн-опитувань, що відбудуться протягом березня-вересня 2024 року. Їхня мета — отримати актуальні дані щодо ставлення, досвіду і поведінки у питаннях, що пов’язані з роботою системи охорони здоров’я та її ключових компонентів.

Таке опитування допоможе визначити досвід взаємодії українських пацієнтів з медичною системою, оцінити їхнє ставлення і сприйняття змін в системі охорони здоров’я. А опрацювання результатів – покращить комунікацію між тими, хто формує політики, надає медичні послуги та отримує їх.

“Будь ласка, приділіть опитуванню декілька хвилин. Від ваших відповідей залежить те, якою буде система охорони здоровʼя України у майбутньому. Форма опитування доступна за посиланням https://bit.ly/3TC8fo0“, – зазначили у повідомленні.

Нагадаємо, що нещодавно ми дізнавались чи задоволені переяславці якістю надання медичних послуг у лікарні. Детальніше за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору