Переяслав Перейти на сайт

МОЗ запустило всеукраїнське онлайн-опитування пацієнтів: для чого це потрібно

Customer Satisfaction Survey Concept, Users Rate Service Experiences On Online Application, Customers Can Evaluate Quality Of Service Leading To Business Reputation Rating.

Міністерство охорони здоров’я запустило всеукраїнське опитування-онлайн пацієнтів. Для чого?

Міністерство охорони здоров’я України спільно з Проєктом USAID “Підтримка реформи охорони здоров’я” запустили всеукраїнське соціологічне онлайн-опитування “Голос пацієнтів”. Про це повідомили на сайті МОЗ, передає Інформатор.

“Голос пацієнтів” і “Голос медпрацівників” — це серія тематичних онлайн-опитувань, що відбудуться протягом березня-вересня 2024 року. Їхня мета — отримати актуальні дані щодо ставлення, досвіду і поведінки у питаннях, що пов’язані з роботою системи охорони здоров’я та її ключових компонентів.

Таке опитування допоможе визначити досвід взаємодії українських пацієнтів з медичною системою, оцінити їхнє ставлення і сприйняття змін в системі охорони здоров’я. А опрацювання результатів – покращить комунікацію між тими, хто формує політики, надає медичні послуги та отримує їх.

“Будь ласка, приділіть опитуванню декілька хвилин. Від ваших відповідей залежить те, якою буде система охорони здоровʼя України у майбутньому. Форма опитування доступна за посиланням https://bit.ly/3TC8fo0“, – зазначили у повідомленні.

Нагадаємо, що нещодавно ми дізнавались чи задоволені переяславці якістю надання медичних послуг у лікарні. Детальніше за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.