ЖИТТЯ

Як відеокамери Hikvision забезпечують безпеку вашої квартири?

Сучасне обладнання здатне спростити багато сфер у житті людини. Безпека будинку чи квартири – це відчуття впевненості та надійного захисту усіх мешканців. Для того, щоб підвищити її рівень та виключити неприємні інциденти застосовують систему відеонагляду.

Серед великого асортименту обладнання важливе місце займають камери Hikvision. Пристрої відносять до високоінтелектуальної техніки, розробленої в Китаї. Виробник на ринку уже понад 15 років та встиг зарекомендувати свою продукцію як високоякісну та довговічну, оснащену новітніми технологіями та функціоналом. Камери оптимально співпрацюють у системі «розумного дому», вловлюють рухи та інші зміни на обʼєктах спостереження, надсилають оповіщення на смартфон та ін.

Купити камери доступно по вигідній ціні. При цьому користувач отримує міцні матеріали, сучасні технології роботи, лаконічний дизайн. Можна підібрати пристрій Хіквіжн для різного застосування та під запити клієнта, адже асортимент моделей приємно вражає своїм різноманіттям.

Які бувають типи камер Hikvision?

Компанія пропонує високоякісне обладнання для відеоспостереження у двох типах:

  • цифрові IP камери;
  • аналогові моделі.

При цьому навіть другий варіант здатен забезпечити відмінну якість зображення з використанням стандартного коаксіального кабелю. Якість HD та Full HD доступна без оновлення системи проводів.

Каталог фірмової продукції вражає різноманіттям рішень. Можна підібрати модель під конкретне призначення, врахувати вузькоспеціалізовані функції:

  • оснащення мікрофоном дозволяє отримати зворотній звʼязок;
  • динамік – оптимальний вибір для проведення презентацій, семінарів, обговорення питань;
  • визначення руху, шуму, осіб чи змін в кадрі;
  • підключення до Wi-fi – дистанційне налаштування та управління;
  • запис даних на карту памʼяті для архівації відео;
  • USB підключення для автономності та  швидкого отримання інформації на ПК, планшет, ноут;
  • автоматичне виявлення поломок, проблем мережевого підключення та сповіщення про проблему;
  • сигнал тривоги при виникненні шаблонних загроз введених в налаштування пристрою.

Переваги камер Хіквіжн

Розрізняють вуличні та внутрішні камери. Хоча ж й універсальне обладнання. Вуличні мають міцний корпус, з антивандальною конструкцією, високим класом захисту від вологи, пила та забруднень.

Кожну з камер легко приєднати до загальної системи відеоспостереження або Smart Home.

Окрім широких можливостей та міцності, перевагою камер бренду Hikvision є стильний зовнішній вигляд. Вони гармонійно доповнять інтерʼєр приміщення, або ж гармонічно впишуться в екстерʼєр будівлі.

Плюсом фірмових пристроїв є просте управління та не складний монтаж. При дотриманні покрокової інструкції з установкою відеоспостереження може справитися навіть людина без технічних знань.

Більшість моделей доповнені інфрачервоним підсвічуванням. Це практичне рішення для контролю ділянки не лише у світлу пору дня, а й уночі.

Вагомою перепоною камер стала можливість передачі даних у високій якості навіть по каналах з низькою пропускною здатністю. Таке рішення забезпечила розробка виробника – технологія кодування даних ROI.

Не дивлячись на велику конкуренцію на ринку відеоспостереження, камери Hikvision впевнено утримує провідні позиції. Компанія постійно удосконалює моделі, додає новий функціонал, відкриває представництва по всьому світу.

Рекламний матеріал

Нагору