ЖИТТЯ

На Переяславщині шахраї зламали сторінку у Whatsapp жінки та від її імені просили гроші

Як минуло 23 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 23 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 9 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:15. Студеники (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що невідома особа зламала її сторінку у месенджері Whatsapp та розіслала друзям оголошення з проханням надати матеріальну допомогу в розмірі 15 тисяч гривень. Звернулася з метою інформування та фіксації. Жертвою шахраїв не стала. Також ніхто з її знайомих коштів не перераховував.

18:53. Переяслав. Повідомили, що виявили чоловіка 1984 р.н., який мав при собі наркотичні речовини. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

19:11. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що двоє чоловіків у нетверезому стані сіли на мотоцикл і, ймовірно, намагаються кудись їхати. Правоохоронці здійснили патрулювання та транспортного засобу не виявили.

20:29. Гланишів (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що до його матері прийшов нетверезий знайомий, який не хоче покидати будинок. Заявника на місці події не було.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Вовчкові (Переяславська ТГ), Переяславському (Студениківська ТГ) та Гланишеві (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 21 березня на Переяславщині жінка перейшла за посиланням та втратила 65 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору