ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка перейшла за посиланням та втратила 65 тисяч гривень: як минули дві доби для поліції

Як минуло 21 та 22 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 21 та 22 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

21 березня. 12:10. Дівички (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що між автомобілями Opel та Mercedes сталася ДТП. Ніхто не постраждав. У ситуації водії розібрались самостійно.

19:31. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталася ДТП між авто ВАЗ та Renault Kangoo. За цією справою правоохоронці склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

21:29. Студеники (Студениківська ТГ). Жінка сповістила, що після того, як перейшла за посиланням з її кредитної картки зникло 60 тисяч гривень та 5 тисяч гривень із зарплатної. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки, карається позбавленням волі  на строк від трьох до восьми років).

22 березня. 16:17. Переяслав. Заявник повідомив, що невідомий чоловік ходить по під деревами та щось шукає. За цим фактом триває перевірка.

16:27. Переяслав. Правоохоронці зупинили чоловіка 1996 р.н. у якого при поверхневій перевірці виявили зелену речовину зовні схожу на канабіс. За цією справою відкриють кримінальне провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Також за дві доби поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницьких та не після нещасних випадків): три у Переяславі та по одній в Студениках (Студениківська ТГ), Денисах (Ташанська ТГ) та Пологах-Яненках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 20 березня у Переяславі на жінку шахраї оформили кредит на понад 90 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору