ЖИТТЯ

У Переяславі на жінку шахраї оформили кредит на понад 90 тисяч гривень

Як минуло 20 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 20 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 10 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

07:57. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що знайомий чоловік, який проживає в неї вдома поранив її в груди, ногу та спину. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

14:23. Переяслав. Жінка повідомила, що зламали її Telegram-канал та від її імені розсилали повідомлення з проханням надіслати гроші. Таким чином шахраям перерахували 4000 гривень. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

18:21. Переяслав. Заявниця повідомила, що в Telegram їй надійшло повідомлення від “доньки”, яка просила надіслати 4 тисячі гривень. Перерахувавши кошти та зателефонувавши до доньки зрозуміла, що це були шахраї. За цим фактом триває перевірка.

18:33. Строкова (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що надіслав 12 тисяч 500 гривень за шлакоблок та його доставку, проте матеріали так і не отримав. За цією справою проводять перевірку.

18:34. Переяслав. Заявник поскаржився, що біля магазину невідомий п’яний чоловік чіпляється до нього. Відомо, що в ситуації розібралися самостійно.

19:57. Переяслав. Жінка сповістила, що до неї зателефонували з “банку” та взяли на неї кредит на 91 тисячу 600 гривень. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 18 березня у Переяславі поліції поскаржилися на п’яного чоловіка, його доставили до військкомату. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору