ЖИТТЯ

У Переяславі поліції поскаржилися на п’яного чоловіка: його доставили до військкомату

Як минуло 19 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 19 березня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 10 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:11. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Заявник повідомив, що під час руху в лобове скло його автівки Volkswagen влетів камінець та пошкодив його. Попросив наряд поліції для фіксації страхового випадку. За цим фактом триває перевірка.

12:06. Переяслав. Чоловік повідомив, що з його банківської картки хтось зняв 5 тисяч 509 гривень. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

16:12. Переяслав. Правоохоронці зупинили чоловіка 1987 р.н., який мав при собі 0,01 г амфетаміну. Викликали слідчо-оперативну групу. Відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

17:08. Переяслав. Заявник сповістив, що біля під’їзду невідомий п’яний чоловік неадекватно поводиться. Поліціянти встановили особу порушника та доставили до ТЦК, де його зняли з розшуку, оскільки вже служить в лавах ЗСУ.

23:26. Переяслав. Чоловік поскаржився, що в багатоповерхівці у сусідів гучно грає музика, таким чином вони заважають відпочивати. У поліції повідомили, що ситуація не підтвердилася.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 17 березня на Переяславщині дівчина дізналася пароль до онлайн-банкінгу свого хлопця та перерахувала собі 9 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору