ЖИТТЯ

Новий асортимент від відомого виробника “Ласунка”

Компанія “Ласунка”, що відома, як один з найбільших виробників прохолодних десертів України приготувала дещо особливе для усіх прихильників торгової марки.

Адже не так давно, її асортимент поповнився новою лінійкою заморожених напівфабрикатів. Пельмені та вареники виробництва ТМ “Ласунка” – новинки, що містить ключові переваги замороженої продукції та одразу виділяються серед інших.

Перше, про що треба сказати, це унікальна техніка глибокої «шокової» заморозки. Оскільки, багаторічний досвід, сучасне обладнання, а також знання й навички наших спеціалістів, дозволили удосконалили технологію заморожування до найвищого рівня. У підсумку, це дозволить не лише зберегти високу якість, а й зробить готову страву поживною та насиченою смаком.

Друге, що варто відзначити, це рівномірне співвідношення тіста та фаршу у нових пельменях, завдяки чому вони вийшли ситними та соковитими. Якщо ж казати про вареники, то, окрім того, що це “ручна ліпка”, під час якої процесу виготовлення приділено максимум уваги, маємо відмітити широку смакову палітру. Адже велика кількість начинок – це максимальний шанс обрати свій улюблений смак.

В асортименті є як класичні та популярні – “Картопля з цибулею”, “Капуста з грибами”, так і цікаві поєднання, що здивують – “Сир з полуницею”, “Ожина та малина”. А для тих, хто віддає перевагу моно смакам є вареники з начинкою з цілих ягід – “Вишня” та “Полуниця”.

Тож, якщо вас зацікавила нова продукція від ТМ “Ласунка” завітайте на https://lasunka.com/, де на вас чекає ще більше про новий асортимент, новини компанії, актуальні акції, смачні рецепти, корисні поради, а також інформація, де та як купити морозиво “Ласунка” оптом або особисто для себе.

Рекламний матеріал

Нагору