ЖИТТЯ

“Матадор” із Переяслава став бронзовим призером чемпіонату Броварського району з мініфутболу

Дві команди із Переяслава взяли участь у чемпіонаті Броварського району з мініфутболу. “Матадор” став третім, а “Дніпро” – п’ятим.

23 березня завершився відкритий чемпіонат Броварського району з мініфутболу 8х8. Серед 14 команд дві представляли Переяслав. “Матадор” посів третє місце, а “Дніпро” – п’яте. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Telegram-канал федерації футболу Переяславщини.

В останньому турі переяславський “Матадор” переміг Калинівку (Броварський район), яка фінішувала другою, із рахунком 5:2. Випередити у таблиці свого суперника в цьому матчі “Матадор” вже не мав шансів: у 13 іграх він здобув 28 очок, у Калинівки залишилося 29. Чемпіоном же впевнено стала “Десна” (Погреби, Броварський район), яка набрала 37 очок, тобто не програла жодного матчу й лише один звела до нічиєї.

“Цього року “Матадор” вперше взяв участь у чемпіонаті Лівобережжя і відразу такий успіх! З величезним ентузіазмом та вірою в команду було зроблено крок вперед для розвитку та реалізації планів на майбутнє. Переяславщина зі своїми футбольними традиціями має бути представлена у змаганнях високого обласного та всеукраїнського рівня”, – зазначили на Facebook-сторінці ФК “Матадор”.

Переяславський “Дніпро”, який зібрали на основі чинного чемпіона Переяславщини дівичківського “Дніпра”, із 24 очками став п’ятим. В останньому турі він переміг “Десну-2” (Погреби), яка із 23 очками фінішувала шостою.

Нагадаємо, що “Матадор” цього року візьме участь у першій лізі чемпіонату Київщини з футболу. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору