ЖИТТЯ

“Матадор” із Переяслава візьме участь у першій лізі чемпіонату Київщини з футболу

Дорослий “Матадор” виходить на обласний рівень у футболі. Команда заявилася на участь у першій лізі.

Футбольний клуб “Матадор” із Переяслава заявився на участь у першій лізі чемпіонату Київської області. Команда дебютує на такому високому рівні, до цього вона грала у кубку області та районних змаганнях. Про це повідомили на офіційному сайті Київського об’єднання асоціацій футболу, передає Інформатор.

“Виступ у першості Київщини стане прем’єрним для “Матадора”. До цього переяславський клуб, успішний у дитячо-юнацькому футболі передусім, устиг дебютувати в обласному кубковому турнірі зразка 2021 року. На старті він вибив зі змагань вищолігову “Софію” із Софіївської Борщагівки, але в 1/8 фіналу не справився з іншим елітним колективом – ФК “Калинівка”. Прем’єрний гол у турнірах офіційного обласного рангу провів Юрій Кривенко, нині – наставник юних чемпіонів Київщини”, – йдеться у повідомленні КОАФ.

Двоколовий турнір у першій лізі триватиме протягом трьох місяців – з квітня по червень включно. Переможець і призери змагань отримають право на виступи в обласному чемпіонаті сезону 2024-2025 років. Нова вища ліга розпочне регулярний турнір у серпні.

Обов’язковий внесок за участь у першій обласній лізі – 10 тисяч гривень. Оплата арбітражу одного домашнього матчу – 3 тисячі 500 гривень на бригаду з чотирьох фахівців.

Нагадаємо, що торік “Матадор” став бронзовим призером чемпіонату Переяславщини, а також виграв кубок району. Про фінальний матч Кубка читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору