ЖИТТЯ

На Переяславщині водія, позбавленого права керування на 10 років, поліцейські зупинили з ознаками наркотичного сп’яніння

На Переяславщині поліцейські зупинили автомобіль ЗАЗ. У водія позбавленого права керування виявили ознаки наркотичного сп’яніння. 

24 березня близько опівночі на 91-му кілометрі автодороги Київ-Харків поблизу Студеників (Студениківська ТГ) патрульні поліції зупинили автомобіль ЗАЗ. Під час спілкування з 23-річним водієм інспектори виявили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння: виражене тремтіння пальців рук, розширені зіниці очей, які не реагують на світло, неприродна блідість обличчя. Про це повідомили на Facebook-сторінці патрульної поліції Борисполя, передає Інформатор.

Поліцейські запропонували чоловіку пройти огляд на стан сп’яніння, проте той категорично відмовився. Також правоохоронці виявили, що водія 2 роки тому суд позбавив права керування на 10 років.

Правоохоронці склали на керманича протокол за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння або відмова від проходження огляду) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування ТЗ особою, позбавленою права керування).

Нагадаємо, що 25 березня на Переяславщині біля магазину виявили тіло чоловіка. Детальніше – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору