ЖИТТЯ

На Переяславщині біля магазину виявили тіло чоловіка

Як минули 24 та 25 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 24 та 25 березня. Інформатор переповідає найцікавіше.

24 березня, 11:18. Переяслав. Жінка сповістила про конфлікт між двома чоловіками. Зрештою від написання заяви відмовилась, ситуацію врегулювали до приїзду поліції.

19:31. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що буянить її співмешканець – розбив їй ніс. За цим фактом дільничий проводить перевірку.

22:29. Семенівка (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що хотіла продати куртку на ОЛХ, перейшла за посиланням, яке їй надіслали “покупці”, та вказала дані кредитної картки, після цього з рахунку зникли 39 тисяч гривень. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки).

25 березня, 14:30. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Ford Transit та Renault Megane. Ніхто не постраждав. Водії склали європротокол.

16:14. Дем’янці (Переяславська ТГ). Надійшло повідомлення, що біля магазину під столом виявили тіло чоловіка 1955 р.н. Відомо, що він зловживав алкоголем. Тіло направили на судово-медичну експертизу. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Вбивство, тобто навмисне протиправне заподіяння смерті іншій людині).

17:11. Соснова (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями ВАЗ-2104 та Renault Logan. Ніхто не постраждав. Водії розібралися у ситуації самостійно.

18:17. Єрківці (Дівичківська ТГ). Повідомили, що біля зупинки хтось пошкодив газопровід. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Положаях (Ташанська ТГ), Греблі (Переяславська ТГ) та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі чоловік обікрав свого колегу, поки той хворів. Що вирішив суд, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору