ЖИТТЯ

На Переяславщині ледь не перекинулося авто, в якого під час руху відлетіло колесо

Як минуло 27 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 27 березня. Інформатор переповідає найцікавіше.

9:43. Переяслав. Чоловік повідомив, що шахраї зламали його сторінку в Telegram та просять від його імені у знайомих перерахувати 8 тисяч 600 гривень на картку. За цим фактом триває перевірка.

11:28. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між Nissan Almera та іншим легковим авто (марку не вказали). Ніхто не постраждав. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

13:07. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що її колишній чоловік, з яким вони живуть, забрав ключі від будинку й вона не може потрапити додому. За цим фактом дільничий проводить перевірку.

15:23. Переяслав. Заявниця повідомила, що через Facebook замовила саджанці полуниці та надіслала за них оплату 300 гривень. Після цього продавець заблокував сторінку та не надіслав товар. За цією справою триває перевірка.

16:38. Єрківці (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що під час руху в її авто Renault Megane відлетіло колесо, машина ледь не перекинулася. Правоохоронці склали адмінпротокол за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

18:17. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що якийсь чоловік на авто Suzuki Grand Vitara викинув біля її будинку залишки деревини. Зазначила, що це трапляється не вперше. Зрештою в ситуації розібралася самостійно.

19:14. Семенівка (Студениківська ТГ). Чоловік сповістив, що у його батька з кредитної картки хтось зняв 16 тисяч 500 гривень. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Веселому (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 26 березня на Переяславщині сталась ДТП: Hyundai Elantra зіткнувся з Mercedes-Benz. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору