ЖИТТЯ

ДТП на Переяславщині: Hyundai Elantra зіткнувся з Mercedes-Benz

На Переяславщині сталася ДТП. Зіткнулись два автомобілі.

26 березня пообіді на 94-му кілометрі автодороги Київ-Харків біля території Студениківської громади сталася ДТП. Автомобіль Hyundai Elantra зіткнувся з Mercedes-Benz. Про це повідомили на Facebook-сторінці патрульної поліції Борисполя, передає Інформатор.

Патрульні встановили, що водій автомобіля Hyundai Elantra під час перелаштування не переконався, що це не створить перешкоди або небезпеки іншим учасникам дорожнього руху та не дотримався безпечного інтервалу. Через це його авто зіткнулося з Mercedes-Benz, який їхав у попутному напрямку.

У цій ДТП ніхто не постраждав. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

Інспектори склали схему ДТП, відібрали пояснення від учасників події. На водія автомобіля Hyundai Elantra склали адмінпротокол за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадаємо, що 26 березня у Переяславі жінка поскаржилась поліції, що сусідня стара хата завалилася на її паркан. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору