ЖИТТЯ

У Переяславі жінка поскаржилась поліції, що сусідня стара хата завалилася на її паркан

Як минуло 26 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 26 березня. Інформатор переповідає найцікавіше.

12:34. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що сусідня стара хата впала на її паркан та подвір’я. Зрештою в ситуації розібралася самостійно, претензій ні до кого не має.

13:42. Переяслав. Жінка повідомила, що хтось зняв з її банківської картки 18 тисяч 148 гривень 63 копійки. За цим фактом триває перевірка.

16:29. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що до неї прийшов п’яний чоловік, з яким вона розлучається, та буянить. У жінки відібрали заяву та пояснення, чоловіку винесли тимчасовий заборонний припис.

18:00. Переяслав. Правоохоронці зупинили на блокпосту чоловіка 2000 р.н., який сказав, що має при собі канабіс. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

18:26. Переяслав. Чоловік повідомив, що 76-річна хвора родичка, яка живе сама, не бере слухавку та не відчиняє двері. Правоохоронці допомогли йому потрапити до квартири та виявили жінку мертвою без ознак насильницької смерті.

27 березня, 1:31. Переяслав. Жінка поскаржилася, що біля будинку люди у нетверезому стані шумлять та заважають відпочивати. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Козлові (Студениківська ТГ) та Гланишеві (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 24 березня на Переяславщині водія, позбавленого права керування на 10 років, поліцейські зупинили з ознаками наркотичного сп’яніння. Деталі – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору