ЖИТТЯ

На Переяславщині зник 42-річний чоловік: його розшукує поліція

На Переяславщині зник чоловік. Його розшукує поліція.

26 березня о 8:32 до поліції надійшло повідомлення від чоловіка про зникнення його 42-річного сина Юрія Максименка із Козлова (Студениківська ТГ). 24 березня близько 15:00 він пішов із дому, зараз не відомо, де перебуває. Раніше чоловік зникав. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Зараз Юрія Максименка розшукує поліція.

ПРИКМЕТИ: зріст – 174 см, середньої тілобудови, зелені очі, темне волосся, на голові з правого боку має шрам після операції. На правій руці не має кінця пальця.

ОДЯГНУТИЙ: чорний спортивний костюм, синьо-чорні кросівки з написом adidas.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місце перебування чоловіка, відразу повідомляйте на спецлінію “102” або до відділу №1 Бориспільського РУП за телефонами: (066) 256-70-58 або (04567) 5-13-41.

Нагадаємо, що 24 березня на Переяславщині водія, позбавленого права керування на 10 років, поліцейські зупинили з ознаками наркотичного сп’яніння. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору