ЖИТТЯ

Танцювальні студії з Переяслава здобули гран-прі та чотири перші місця на міжнародному конкурсі-фестивалі

Танцюристи з Переяслава посіли призові місця на міжнародному конкурсі-фестивалі творчості “ProFest”. Які результати?

23 березня у Києві відбувся міжнародний конкурс-фестиваль творчості “ProFest”. У ньому взяли участь зокрема юні танцюристи Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді: акробатично-хореграфічна студія “Фантазія” (керівниця Тетяна Шовкун), хореографічна студія “Перлина” та студія сучасного танцю “Шоколад” (керівниця Анна Мукоїда). Вони вибороли чотири перші місця та гран-прі. Про це повідомили на Facebook-сторінці Переяславського БХТДЮМ, передає Інформатор.

На конкурсі представили понад сотню хореографічних номерів у п’яти вікових категоріях та різних номінаціях. Перші місця у своїх вікових категоріях та номінаціях вибороли такі переяславські студії:

  • студія “Шоколад” із танком “Агенти”;
  • студія “Перлина” із композицією “Believer”;
  • студія “Фантазія” із постановкою “Музико, грай”;
  • студія “Фантазія” із композицією “Хвилями життя”.

Гран-прі та кубок Сергія Костецького виборола студія “Фантазія” з номером “Freedom”. Танцюристки отримали запрошення та сертифікат на 1 тисячу євро на участь у міжнародному хореографічному фестивалі у Грузії влітку цього року. Голова журі, відомий хореограф, переможець проєктів “Танці із зірками” і “Танцюю для тебе”, призер танцювального “Євробачення” Сергій Костецький високо оцінив постановчу роботу керівників, глибину ідейного задуму та виконавчу майстерність дітей.

Всіх переможців конкурсу нагородили дипломами, медалями та пам’ятними сувенірами.

Нагадаємо, що “Матадор” із Переяслава став бронзовим призером чемпіонату Броварського району з мініфутболу. Деталі – тут.

Фото: Facebook-сторінка Переяславського БХТДЮМ

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору