ГРОШІ

Скільки коштують продукти в супермаркетах Переяслава: порівняння цін наприкінці березня

У Переяславі працюють мережеві супермаркети “АТБ”, “Фора”, “ЕКО-маркет” і “ЛотОК”. Де купувати вигідніше у березні?

Ми знову вирушили на вивчення цін у супермаркетах Переяслава. Інформатор дізнався актуальні ціни на типовий споживацький кошик наприкінці березня. У нього ввійшли куряче філе, тушка хека, молокосметана, оліякартопля, помідори, огірки, морква, капуста, цибуля, апельсини, лимони, цукордесяток курячих яєць, твердий сир та вершкове масло. У дослідження ми не вносили акційні ціни.

ВИСНОВОК

Найбюджетнішим з нашого переліку став супермаркет “Фора” (1079,43 грн), за ним йде “ЕКО-маркет” (1095,57 грн), далі – “АТБ” (1101,95 грн). Найвищі ціни в магазині “ЛотОК” (1145,63 грн). Найдоступнішими товарами зараз є картопля, капуста, морква та цибуля. Більше всього потрібно заплатити за вершкове масло, рибу та м’ясо.

Нагадаємо, що у рубриці “Прості та смачні рецепти” ми розповідали, як приготувати часниковий соус із сиром. Рецепт читайте тут.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору