ТРЕШ

Домашнє насильство та ДТП між трьома авто: як минуло 30 березня для поліції Переяслава

Як минуло 30 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 30 березня. Інформатор переповідає найцікавіше.

10:24. Переяслав. Повідомили, що сталася ДТП на стоянці за участі трьох автомобілів. На винуватця правоохоронці склали адмінпротокол за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

17:07. Вінинці (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що вчиняється сварка між ним та його жінкою. За цією справою поліціянти склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

19:40. Переяслав. Жінка повідомила, що її співмешканець буянить та вчинив сварку. Правоохоронці відібрали у неї заяву та пояснення, опитали учасників події. Проводиться перевірка.

20:23. Переяслав. Жінка повідомила зятю, що у нетверезому стані буянить її чоловік. Поліціянти відібрали заяву та пояснення, опитали учасників події. Винесли кривднику тимчасово заборонений припис – спеціальний захід щодо протидії домашньому насильству.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Помоклях (Ташанська ТГ), Циблях (Циблівська ТГ) та Чирському (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 29 березня у Переяславі чоловік втратив із банківської картки понад 19 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору