ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік втратив із банківської картки понад 19 тисяч гривень

Як минуло 29 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 29 березня. Інформатор переповідає найцікавіше.

11:29. Переяслав. Заявниця повідомила, що чоловік не віддає її речі. За цією справою поліціянти склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

19:46. Переяслав. Чоловік повідомив, що з його банківської картки хтось зняв 19 тисяч 54 гривні. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

20:26. Улянівка (Ташанська ТГ). Жінка повідомила, що у неї стався конфлікт із знайомим, який прийшов до неї у гості та не хоче покидати її будинок. Відомо, що у ситуації розібралася самостійно.

21:09. Переяслав. Заявник сповістив, що у нього із сусідом виникла сварка. Зрештою повідомлення не підтвердилось.

30 березня. 00:09. Переяслав. Чоловік повідомив, що він перебуває в стані алкогольного сп’яніння, а мати не впускає його до квартири. За цією справою поліціянти склали адмінпротокол за статтею 183.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Дівичках (Дівичківська ТГ) та Лецьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що жителі Переяслава скаржаться поліції на шахраїв у Telegram. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору