ЖИТТЯ

Жителі Переяслава скаржаться поліції на шахраїв у Telegram

Як минуло 28 березня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 28 березня. Інформатор переповідає найцікавіше.

12:09. Переяславське (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що місяць тому за 3 тисячі 500 гривень замовив чіп-карту водія для тестя, проте після оплати його листи почали ігнорувати, а послугу так і не отримав. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

15:31. Переяслав. Жінка повідомила, що шахраї зламали її сторінку в Telegram та просять від її імені у друзів фінансової допомоги. За цією справою триває перевірка.

16:21. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на стоянці сталася ДТП між авто Toyota Prado та Toyota Camry. Ніхто не постраждав. Правоохоронці склали адмінпротокол за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

16:27. Переяслав. Заявниця сповістила, що в Telegram на 1400 гривень зробила замовлення, але товар так і не отримала. За цим фактом проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Циблях (Циблівська ТГ) та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 27 березня на Переяславщині ледь не перекинулося авто, в якого під час руху відлетіло колесо. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору