ЖИТТЯ

У Переяславі загорівся житловий будинок: у пожежі постраждали чоловік та жінка

У Переяславі сталася пожежа. Загорівся житловий будинок.

29 березня о 18:07 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про задимлення у приватному одноповерховому будинку у Переяславі на вулиці Магдебурзького права. На місце події направили два відділення 27-ї ДПРЧ у складі 6 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 18:12 рятувальники прибули на місце події. Розвідка виявила двох потерпілих, які самостійно покинули зону горіння. Чоловіка 1987 р.н, забрала “швидка” допомога, він отримав опіки 2 ступеня також евакуювали жінку 1944 р.н, яка відмовилась від госпіталізації, у неї стан задовільний.

Рятувальники виявили, що горить кімната у приватному житловому будинку на площі 25 кв. м та сильне задимлення. На місце події також прибула служба “104”. Локалізували загоряння о 18:17 на площі 25 кв. м., а ліквідували о 18:27 на тій же площі. Вогонь знищив 1 кімнату та речі домашнього вжитку. Врятовано житловий будинок. Причини та збитки встановлюються.

Нагадаємо, що 28 березня у Переяславі на водолазній станції рятувальники провели навчання для школярів. Детальніше тут.

Фото та відео надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору