ЖИТТЯ

Погода на 2 квітня: у Переяславі буде 22 градуси

У Переяславі буде переважно сонячно. Максимальна температура – 22 градуси.

У вівторок, 2 квітня, у Переяславі буде переважно сонячно. Мінімальна температура повітря буде вранці – 13 градусів тепла. Максимальна вдень та ввечері – 22 градуси вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 4-7 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 58 та 92 відсотками протягом доби. Тривалість дня 2 квітня – 13 годин 6 хвилин. Завтра день буде на 5 хвилин довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:24, а захід – о 19:30.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1990 році – 22 градуси тепла, а найнижчу в 1931-му – 8,8 градуса морозу.

Народні прикмети:

Наші пращури у цей день зранку виносили з домів на вулицю яскраві льняні вироби, розвішували їх на тинах, воротах, хвіртках, прикрашали гілки берези. У цей час бувають перші грози (більш ранні бувають 23-31 березня), розпускається сіра вільха, якщо немає морозів. У багатьох птахів на початку квітня починається шлюбний період.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору