ЖИТТЯ

На Переяславщині затримали двох рибних браконьєрів: вони завдали збитків на майже 171 тисячу гривень

На Переяславщині поліціянти затримали чоловіків, які незаконно сітками виловлювали рибу. Завдали збитків на понад 170 тисяч гривень.

1 квітня близько 6:35 на Канівському водосховищі річки Дніпро біля села Циблі (Циблівська ТГ) працівники сектору водної поліції виявили двох правопорушників. 49-річний та 51-річний чоловіки із Житомирщини незаконно виловлювали рибу сітками. Про це повідомили на Facebook-сторінці Бориспільського районного управління поліції ГУНП в Київській області, передає Інформатор.

Браконьєри завдали державі збитків на майже 171 тисячу гривень. Видобуті ресурси та рибальське знаряддя правоохоронці вилучили. Розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 249 ККУ (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду). Чоловікам загрожує до 3 років обмеження волі.

Нагадаємо, що із 1 квітня на Київщині розпочалась нерестова заборона на вилов риби. Деталі – за посиланням.

Фото: Facebook-сторінка Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору