ЖИТТЯ

Загинув військовослужбовець Андрій Канівець із Переяслава

Загинув військовослужбовець Андрій Канівець із Переяслава. Йому було 38 років.

31 березня за місцем проживання внаслідок трагічного випадку загинув головний сержант Збройних сил України Андрій Канівець із Переяслава. Йому було 38 років. Триває слідство, обставини загибелі встановлюють. Про це повідомили на Facebook-сторінці першого відділу Бориспільського РТЦК та СП, передає Інформатор.

Андрій Канівець з перших днів повномасштабного вторгнення пішов добровольцем до лав Збройних сил України. Був командиром 1 відділення коригування артилерійського вогню дивізіону артилерійської розвідки.

Уу лютому-квітні 2022 року був у добровольчому формуванні Переяслава. Стояв в напрямку в’їзду в місто з траси Київ-Харків.

“У військкоматі здивувалися, що прибув без повістки. Тоді мобілізовували офіцерів, а я сержант. Але оформили документи, через три дні прийшов вже з речами. І потрапив у ту ж частину, де мав строкову службу 2007-го”, – розповідав Андрій Канівець у грудні 2022-го.

У воїна залишилися дружина і неповнолітня дочка.

Прощання з Андрієм Канівцем, за попередніми даними, відбудеться у середу, 3 квітня.

Нагадаємо, що 28 березня в зоні бойових дій помер молодший сержант Збройних сил України Сергій Печенюк із Вовчкова. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору