ЖИТТЯ

На Переяславщині шахраї намагалися зняти з рахунку 22 тисячі гривень, яких там не було

Як минули 31 березня та 1 квітня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 31 березня та 1 квітня. Інформатор переповідає найцікавіше.

31 березня, 14:13. Строкова (Студениківська ТГ). Дівчина сповістила, що нібито від “Укрпошти” їй прийшло повідомлення з посиланням для зміни адреси доставки замовлення, яке “загубилось”. Перейшовши за ним, вона ввела дані своєї банківської картки. Після цього були спроби зняти з її рахунку 22 тисячі гривень, але таких грошей на ньому не було. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

15:10. Пристроми (Дівичківська ТГ). Заявниця поскаржилася, що в магазині місцевий чоловік неадекватно поводиться. Згодом сповістила, що наряду поліції не потребує, від написання заяви відмовилась.

1 квітня, 10:45. Вовчків (Переяславська ТГ). Жінка поскаржилася, що її з будинку вигнав співмешканець. За цією справою поліціянти склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

15:22. Гайшин (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що в Telegram хотіла заробити на криптовалюті та перерахувала 800 гривень, аби отримати 6 тисяч гривень. Згодом їй сказали, що вона заробила 120 тисяч гривень та має за них сплатити комісію 12 тисяч гривень. За цим фактом триває перевірка.

16:33. Вовчків (Переяславська ТГ). Жінка поскаржилася, що її сусіди підпалили траву, а вогонь розходиться до будинків. Зрештою пожежу ліквідували самостійно, від написання заяви вона відмовилась.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Кавказі (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 1 квітня на Переяславщині затримали двох рибних браконьєрів. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору