ЖИТТЯ

Чим волонтери із Переяслава допомагали захисникам останнім часом

У Переяславі волонтери й надалі допомагають військовим. Як саме?

У Переяславі активно допомагають ЗСУ. Волонтери та просто небайдужі люди протягом останніх днів зібрали та передали захисникам багато необхідного. Деталі розповідає Інформатор.

ГО “4.5.0. ПЕРЕЯСЛАВ”

Волонтер Руслан Стародуб 29 березня повідомив, що військовим передали холодильник та гостинці. “Від ГО “4.5.0.Переяслав”, від козаків з “цікавого підрозділу” із 3 танкової бригади і від себе особисто щиро дякую Наташі Варенковій та Юрі за подарований холодильник, який був дуже потрібен нашим воїнам”, – написав Стародуб.

5 квітня волонтер повідомив, що завдяки небайдужим людям захисникам на Запорізький напрямок передали чергові посилки з допомогою. Також гумові чоботи та комплект наколінників з налокітниками передали земляку на Авдіївський напрямок.

ВО “ПЕРЕЯСЛАВ”

27 березня волонтерське об’єднання “Переяслав” відправило 20 коробок з гостинцям захисникам у різні області України: 9 коробок із їжею, теплими речами, вологими серветками, мийними засобами, посипкою “Сушар”, салатами, солоними і солодкими перекусами та 6 коробок з окопними свічками, зробленими Великокаратульською гімназією, для бійців з 464-ї бригади, а також 3 великі коробки для 120-ї бригади та 2 коробки до танкістів “Залізної бригади” з гостинцями та поясами для підтримки спин.

31 березня волонтерки на прохання мами захисника-земляка Дмитра Мілова передали 2 коробки готових страв із салатами, варенням, медом з горішками, кремами та енергетиками його побратимам. Також додали теплі шкарпетки, пояси та дезінфектори з вологими серветками.

“НЕСКОРЕНІ”

Волонтерська команда “Нескорені” 2 квітня відправила посилки підтримки на Донецький напрямок та Сумщину. Також зробили спільне із волонтерками клубу Трубайлівки відправлення у Лиман.

2 квітня передали посилки підтримки двом родинам для їх синів-захисників. А 4 квітня передали 7 коробок зі стравами швидкого приготування для військових під Соледар.

5 квітня волонтерки відправили посилки підтримки для захисників і захисниць з розвідки на Донецький напрямок.

КОМАНДА ВОЛОНТЕРОК З МІКРОРАЙОНУ ТРУБАЙЛІВКА

Очільниця команди волонтерок з мікрорайону Трубайлівка Тетяна Дейнега повідомила, що 2 квітня відправили на передову 30 маскувальних сіток. “Щиро дякуємо всім, хто допоміг донатами на придбання матеріалу. Не зупиняємося, працюємо, допомагайте. Разом ми сила. Разом до перемоги. Слава ЗСУ”, – написала вона.

Нагадаємо, що 2 грудня 2023 року на війні загинув солдат Збройних сил України Вадим Рубан із Пристром. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору