ЖИТТЯ

Росіяни атакували Київщину безпілотниками та крилатими ракетами: які наслідки

Росіяни завдали чергової атаки з повітря. Які наслідки на Київщині?

В ніч на 6 квітня російські війська атакували Україну з повітря. Випустили 32 ударні БпЛА типу “Shahed-131/136” із районів Приморсько-Ахтарськ, Курськ – РФ та шість ракет різних типів: три зенітні керовані ракети С-300 із Бєлгородської області, дві крилаті ракети Х-101/Х-555 із літаків стратегічної авіації з Саратовської області та одну крилату ракету “Калібр” з акваторії Чорного моря. Сили ППО збили три ракети та 28 безпілотників. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

Голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомив, що вночі та зранку 6 квітня ворог атакував область застосовуючи “шахеди” та крилаті ракети. Всі ворожі цілі знищили. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури немає. Жертви та постраждалі внаслідок атаки відсутні.

“В результаті падіння уламків збитих цілей відбулася пожежа ангарного приміщення в одному з населених пунктів. Пожежа вже локалізована. Всі оперативні служби залучені та продовжують роботу з ліквідації та фіксації наслідків ворожої атаки”, – зазначив Руслан Кравченко.

Нагадаємо, що протягом 5 квітня ворог завдав 14 ракетних та 107 авіаційних ударів по території України. Повне зведення Генштабу ЗСУ читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору