ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка перейшла за посиланням, яке їй надіслала подруга та втратила 65 тисяч гривень

Як минули 4 та 5 квітня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 4 та 5 квітня. Інформатор переповідає найцікавіше.

4 квітня. 09:16. Лецьки (Циблівська ТГ). Жінка поскаржилася, що із свого будинку не може вигнати сусідів, які пропонують разом розпивати алкоголь. Зрештою в ситуації розібрались самостійно.

14:43. Кавказ (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що сталася ДТП між авто DAF та шкільним автобусом “Еталон”. Ніхто не постраждав. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

22:23. Студеники (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що перейшла за посиланням, яке їй надіслала подруга, для нібито отримання фінансової допомоги від банку, та ввела дані своєї карти, після чого у неї з рахунку зникло 65 тисяч гривень. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

5 квітня. 12:31. Переяслав. Жінка повідомила, що їй зателефонували з “банку” та попросили надати анкетні дані та пін-коди до її банківських карток. Після чого з її рахунку шахраї зняли 3 тисячі гривень. За цим фактом триває перевірка.

17:53. Строкова (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що у нього виник конфлікт з другом, який відмовляється покидати його будинок. Згодом сповістив, що поліції не потребує.

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі та по одній у Строковій (Студениківська ТГ) та Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 3 квітня у Переяславі 3-річна дитина зачинилася у квартирі. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору