ЖИТТЯ

У Переяславі 3-річна дитина зачинилася у квартирі

Як минули 2 та 3 квітня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 2 та 3 квітня. Інформатор переповідає найцікавіше.

2 квітня, 10:50. Переяслав. Надійшло повідомлення, що у квартирі зачинилися 3-річна дитина та не може самостійно відчинити двері. Згодом заявниця сповістила, що майстер із дверних замків допоміг відчинити двері та потрапити до оселі. З дитиною все гаразд.

11:42. Переяслав. Чоловік повідомив, що з його банківської картки хтось перерахував 3 тисячі 500 гривень. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

17:46. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями “Таврія” та Lanos. Ніхто не постраждав. За цією справою правоохоронці склали адмінпротокол за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

3 квітня, 12:17. Переяслав. Заявник сповістив, що з його рахунку зникли 4 тисячі 705 гривень. За цим фактом триває перевірка.

22:12. Переяслав. Надійшло повідомлення, що між автомобілем Skoda Octavia та іншим авто сталася ДТП. Від заявника правоохоронці відібрали пояснення та склали схему ДТП.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Великій Каратулі (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 31 березня на Переяславщині шахраї намагалися зняти з чужого рахунку 22 тисячі гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору