ЖИТТЯ

Погода на 9 квітня: у Переяславі буде сонячно та тепло

У Переяславі вранці буде сонячно. Максимальна температура – 23 градуси.

У вівторок, 9 квітня, у Переяславі буде сонячно. Мінімальна температура повітря буде вранці – 13 градусів тепла. Максимальна вдень та ввечері – 23 градуси вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-3 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 47 та 87 відсотками протягом доби. Тривалість дня 9 квітня – 13 годин 31 хвилина. Завтра день буде на 4 хвилини довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:10, а захід – о 19:41.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1972 році – 23,8 градуса тепла, а найнижчу в 1896-му – 5,1 градуса морозу.

Народні прикмети:

З теплих країв продовжують повертатись птахи: вівсянки, плюгавки, чибіси. Якщо чибіс летить низько – до тривалої сухої погоди; якщо він кричить звечора – до ясної погоди. Якщо весняний лід тоне чи залишається на березі, то літо буде холодним.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору