Картопляні кульки з грибами – оригінальна пісна закуска. Спробуйте приготувати.
Картопляні кульки можна готувати не лише з грибною начинкою, а й з овочевою. Їх можна їсти як гарнір, закуску або повноцінну страву. Готується із простих інгредієнтів, а головне – не забирає багато часу. Також ця страва ідеально підійде для приготування під час Великого посту. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 10 картоплин
- 1 склянка борошна
- 0,5 склянки олії
- 0,5 склянки панірувальних сухарів
- 100 г грибів
- 1 цибулина
- сіль та спеції за смаком
Приготування:
- Помийте, почисть і натріть сиру картоплю на дрібній тертці. У картопляну масу додайте борошно, сіль та спеції. Добре розмішайте та сформуйте кульки.
- Для грибної начинки помийте, почистіть та відваріть гриби. Дрібно наріжте та обсмажте їх разом із цибулею.
- Додайте начинку в картопляні кульки. Запаніруйте їх у борошні із сухарями. Обсмажте хвилину на пательні. Картопляні кульки запікай у духовці за температури 180°C близько години.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.