ЖИТТЯ

Farmer’s food та Juk Store із Переяслава визначать головного фаворита: анонс 2 туру “Ліги дворів”

У суботу відбудеться другий тур “Ліги дворів”. Інформатор підготував анонс усіх матчів.

У суботу, 13 квітня, відбудеться другий тур чемпіонату з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. На майданчику біля школи у Великій Каратулі (Переяславська ТГ) зустрінуться двоє ймовірних претендентів на чемпіонство, а Вовчків спробує довести, що його зарано списувати з рахунків. Інформатор традиційно анонсує черговий тур.

11:00. Ratybor (Переяслав) – Мирне (Вороньківська ТГ). У першому турі від Ratybor очікували значно більшого, проте команда провалила другий тайм матчу із Циблями й занадто пізно почала виправляти ситуацію. У результаті – поразка 5:6. Натомість, Мирне стартувало у турнірі максимально позитивно – розгромило “Лімері” 17:0. Таким чином у команд може бути кардинально різне налаштування на очний поєдинок, а можливо, й приблизно однакове, бо Ratybor потрібно доводити, що він не аутсайдер чемпіонату, а Мирному – що перемогло “Лімері” не завдяки слабкості суперника. Словом, фаворита визначити тут непросто.

12:00. BOSS (Переяслав) – “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ). “Лімері” тепер стало “Кристалом”. Мабуть, місцевому заводу не дуже хочеться, щоб його назва асоціювалася зі слабкою футбольною командою. Однак суті це не змінює – тепер вже “Кристал” буде набиратися досвіду в матчах зі значно сильнішими суперниками. BOSS програв у першому турі Farmer’s food 2:3, проте добряче попсував нерви одному з фаворитів чемпіонату. Із “Кристалом” у нього проблем виникнути не має, адже переяславський колектив попередньо вважається претендентом на медалі. У таких протистояннях BOSS повинен спокійно забирати свої 3 очки.

13:00. Циблі (Циблівська ТГ) – Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Велика Каратуль у першому турі не створила гідного опору “Буртам”, програвши 1:4. Якщо подібне трапиться і в матчі із Циблями, то її спокійно можна буде відправляти в компанію до “Кристала”. Але навряд чи каратульці хочуть цього, тим паче всі матчі вони проводять перед власними вболівальниками. Циблі ж точно намагатимуться набрати якомога більше очок, поки календар не почне підкидати їм фаворитів (у третьому турі буде Вовчків, у четвертому – Farmer’s food). Тож варто очікувати запеклої заруби, можливо, найрівнішого поєдинку цього туру.

14:00. Farmer’s food (Переяслав) – Juk Store (Переяслав). Проте центральним все ж буде матч між Farmer’s food та Juk Store, які в першому турі не без проблем перемогли BOSS (3:2) та Вовчків (4:3) відповідно. Зараз здається, що саме четвірка згаданих команд і побореться за медалі, а “фермери” та “жуки” (чи які прізвиська дамо цим колективам?) вже отримали певну фору. Переможець цього поєдинку на старті чемпіонату стане єдиним фаворитом й надалі лише сам буде спроможний загубити цю перевагу. Проте не забуваємо, що може бути й нічия, а турнір аж надто тривалий (18 турів), щоб робити висновки вже зараз. Та все ж приємно, що, ще толком і не розпочавши, ми маємо такі інтригуючі ігри.

15:00. Вовчків (Переяславська ТГ) – “Бурти” (Переяслав). Вовчків, який ми проголосили головним фаворитом перед початком турніру, вже в першому турі поступився Juk Store. Тепер на нього чекає інша переяславська команда – “Бурти”. На скільки вони сильні, поки що не зрозуміло. Велика Каратуль не була показовим суперником, а от Вовчків стане ідеальним іспитом на міцність. Ризикнемо припустити, що вовчківчани будуть максимально мотивованими після стартової невдачі і, якщо цю мотивацію направлять на гру, а не на розмови з арбітрами, то спокійно переможуть. Якщо ж виграють “Бурти”, то нам доведеться переосмислити, хто на що претендує у “Лізі дворів”.

Зазначимо, що всі матчі “Ліги дворів” ви можете побачити в прямому ефірі на Youtube-каналі Інформатора. Підписуйтесь вже зараз, натискайте на дзвіночок, щоб нічого не пропустити.

Нагадаємо, що з детальним оглядом першого туру “Ліги дворів” ви можете ознайомитися за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору