ЖИТТЯ

Маскувальні сітки, Mavic та їжа: як волонтери з Переяслава допомагають захисникам

У Переяславі волонтери й надалі допомагають військовим. Як саме?

У Переяславі активно допомагають ЗСУ. Волонтери та просто небайдужі люди протягом останніх днів зібрали та передали захисникам багато необхідного. Деталі розповідає Інформатор.

ВО “ПЕРЕЯСЛАВ”

3 квітня волонтерське об’єднання “Переяслав” відправило гостинці для військових під Соледар на Донеччині. Передали 10 коробок з продуктами та 6 коробок з окопними свічками.

6 квітня волонтерки відправили бійцям 47-ї бригади артилерійського дивізіону “Магура” Mavic 3 Pro у повній комплектації, 4 коробки продуктів харчування, а також 5 лоадерів для заряджання патронів, виготовлених на 3D-принтері.

Також 6 квітня передали 10 коробок готових продуктів харчування, які відправлять захисникам на фронт. А 8 квітня від ГО “Серця Переяславщини” та ВО “Переяслав” відправили багато коробок з медичною допомогою та 8 коробок з продуктами.

ГО “4.5.0. ПЕРЕЯСЛАВ”

Голова ГО “4.5.0. Переяслав” Руслан Стародуб 6 квітня повідомив, що на Запорізький напрямок передали шість маскувальних сіток від працівниць з клубу мікрорайону Трубайлівка. 10 квітня написав, що ці ж волонтерки вкотре передали маскувальні сітки для військових, які відправили на один із гарячих напрямків. Також за благодійні внески ГО закупила фаркоп, проводку для автомобіля військових та проплатила відправлення посилок для земляків-захисників.

“НЕСКОРЕНІ”

Волонтерська команда “Нескорені” 5 квітня передала посилки підтримки для захисників із 3-ї штурмової бригади. А 8 квітня передали посилки у Сумську та Запорізьку області. 9 квітня відправили посилки підтримки на ще один напрямок.

“Дякую волонтерам, жителям Переяслава, навколишніх сіл, небайдужим українцям, які відгукнулися і підтримують виробництво страв швидкого приготування”, – написала Ольга Дрига.

 

Нагадаємо, що 11 квітня російські війська під час нічної повітряної атаки знищили найпотужнішу ТЕС Київської області. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору