ЖИТТЯ

У Переяславі жінка поскаржилася поліції на п’яного колишнього чоловіка, який стукав у двері

Як минули 11 та 12 квітня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 11 та 12 квітня. Інформатор переповідає найцікавіше.

11 квітня. 16:34. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на стадіоні працівники виконують ремонтні роботи та гучно слухають музику. Правоохоронці провели з будівельниками профілактичну бесіду.

17:24. Переяслав. Жінка поскаржилася, що до неї прийшов п’яний колишній чоловік та стукає в двері. За цим фактом триває перевірка.

19:05. Переяслав. Заявниця повідомила, що у родички шахраї зламали Telegram канал та від її імені просили у неї 6 тисяч 200 гривень. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

12 квітня. 10:33. Переяслав. Жінка повідомила, що дебоширить її чоловік та створює нестерпні умови для проживання. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

14:32. Вовчків (Переяславська ТГ). Заявниця поскаржилася, що сусід запалив гілля та вона хвилюється, що вогонь може перейти до хати. Згодом повідомила, що поліції не потребує, від написання заяви відмовилась.

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві в Переяславі та по одній у Сосновій (Студениківська ТГ), Світанку (Циблівська ТГ), Вовчкові (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 10 квітня жінка поскаржилася поліції, що протягом трьох днів у селі на Переяславщині палять листя. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору