ЖИТТЯ

Жінка поскаржилася поліції, що протягом трьох днів у селі на Переяславщині палять листя

Як минули 9 та 10 квітня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 9 та 10 квітня. Інформатор переповідає найцікавіше.

9 квітня, 10:39. Переяслав. Правоохоронці зупинили чоловіка 1994 р.н., який сказав, що має при собі згорток з наркотичною речовиною. Викликали слідчо-оперативну групу. Відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

20:05. Студеники (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що на АЗС вантажівка в’їхала у тую вартістю 10 тисяч гривень. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

20:16. Переяслав. Чоловік повідомив, що знайомий погрожує пошкодити його автомобіль. За цим фактом триває перевірка.

10 квітня, 11:03. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка поскаржилася, що протягом трьох днів у вечірній час у селі спалюють листя. Звернулася для інформування.

18:37. Семенівка (Студениківська ТГ). Заявник сповістив, що селом їздить бус та порушує ПДР. У телефонній розмові з’ясувалось, що чоловік був у стані алкогольного сп’яніння та говорив неправду.

22:23. Переяслав. Заявник повідомив, що біля магазину гучно поводиться компанія людей та заважає відпочивати. Зрештою факт порушення тиші не підтвердився.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Переяславському (Студениківська ТГ) та Дівичках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 8 квітня у Переяславі чоловік кидався на дружину з викруткою. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору