ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік кидався на дружину з викруткою: про це поліції повідомила їхня донька

Як минуло 8 квітня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 8 квітня. Інформатор переповідає найцікавіше.

10:25. Циблі (Циблівська ТГ). Працівник ДСНС повідомив, що зупинив чоловіка, який підпалював траву. Попросив наряд поліції. За цим фактом триває перевірка.

13:13. Переяслав. Чоловік повідомив, що хтось перерахував з його банківської картки 1 тисячу 145 гривень. Триває перевірка.

18:28. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявник поскаржився, що на дорозі багато глибоких ям, через які чимало водіїв пошкодили колеса автомобілів. Звернувся для інформування.

19:50. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що неповнолітні катаються на мотоциклі без відповідних документів. Правоохоронці на місці події транспортних засобів не виявили.

21:00. Переяслав. Жінка повідомила, що її батько побив матір та кидається на неї з викруткою. За цим фактом триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 7 квітня на Переяславщині автомобіль Audi в’їхав у паркан. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору