ЖИТТЯ

На Переяславщині автомобіль Audi в’їхав у паркан: поліцейські склали протокол

Як минули 6 та 7 квітня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 6 та 7 квітня. Інформатор переповідає найцікавіше.

6 квітня, 16:37. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Infiniti та Chevrolet Cruze. Ніхто не постраждав. Водії склали європротокол.

7 квітня, 1:39. Хоцьки (Циблівська ТГ). Повідомили, що якийсь чоловік стукає у вікна будинку. Правоохоронці встановили обставини, від заявниці надійшла письмова заява. Триває перевірка.

2:15. Переяслав. Заявник повідомив, що на автобусній зупинці п’яний чоловік чіпляється до перехожих. Правоохоронці на місці події нікого не виявили. Заявник від написання заяви та надання пояснень відмовився. Звернувся для інформування.

18:40. Пристроми (Студениківська ТГ). Заявниця поскаржилася, що автомобіль Audi в’їхав у її паркан. За цією справою правоохоронці склали адмінпротокол за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

8 квітня, 0:12. Переяслав. Жінка з камер спостереження помітила, що під парканом її будинку лежить чоловік з велосипедом. Викликала наряд поліції. Поліціянти нікого не виявили. Заявниця сказала, що той чоловік кудись пішов.

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Хоцьках (Циблівська ТГ) та Пологах-Яненках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 4 квітня на Переяславщині жінка перейшла за посиланням, яке їй надіслала подруга, та втратила 65 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору