ЖИТТЯ

На Переяславщині горіли трава та чагарники: фото та відео з пожеж

На Переяславщині 8 квітня сталося три пожежі. Горіли сухі трава та очерет.

8 квітня о 12:07 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння очерету в Переяславі біля річки Альта. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 3 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 12:15 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що на площі 0,02 га біля Альти горить чагарник. Локалізували пожежу о 12:28, а ліквідували о 12:35 на тій же площі. Ніхто не постраждав.

Цього ж дня о 13:51 надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу у Переяславі поблизу вулиці Тараса Федоровича. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 3 осіб.

О 14:00 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить трав’яний настил на площі 0,1 га. Локалізували пожежу о 14:15, а ліквідували о 14:25 на тій же площі. Ніхто не постраждав.

О 21:52 надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу у селі Вовчків (Переяславська ТГ) поблизу річки Трубіж. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 3 осіб.

О 22:22 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить трав’яний настил окремими осередками на площі 0,8 га. Локалізували пожежу о 22:43 на тій же площі, а ліквідували о 22:52. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що 6 квітня на Переяславщині горів ангар, пожежу ліквідували за три години. Деталі – тут.

Фото та відео надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору