ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка намагалася продати дитячий візочок, натомість втратила понад 14 тисяч гривень

Як минуло 13 квітня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 13 квітня. Інформатор переповідає найцікавіше.

17:34. Стовп’яги (Переяславська ТГ). Поліції повідомили, що сусіди палять сміття та бур’яни. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці ніякого диму не виявили. Заявниця на телефонні дзвінки не відповідає.

17:40. Переяслав. Заявниця повідомила, що виник конфлікт із власницею будинку, який вона орендує. З її слів, жінка не віддає речі. Конфлікт було врегульовано мирним шляхом до приїзду працівників поліції. Заявниця від написання заяви відмовилася. Претензій ні до кого не має.

18:10. Хоцьки (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що їй надійшло повідомлення від куми з проханням позичити 6 тисяч гривень. Вона перерахувала кошти, а згодом дізналася, що сторінку знайомої було зламано. За цим фактом проводиться перевірка.

20:33. Світанок (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що на трасі в напрямку Переяслава, водій авто Toyota зіткнувся із його автомобілем Subaru та поїхав з місця ДТП у напрямку села Софіївка Черкаської області. Проводиться перевірка.

21:56. Студеники (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що нею було розміщено оголошення про продаж дитячого візочка на сайті ОЛХ. Згодом у Viber звернулася особа із пропозицією її купити. Перейшовши за посиланням про підтвердження платежу, жінка надала дані своєї банківської картки. Після чого втратила 14 тисяч 140 гривень

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасних випадків) у Вовчкові (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 11 квітня у Переяславі жінка поскаржилася поліції на п’яного колишнього чоловіка, який стукав у двері. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору