ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловіка ошукали на 6 тисяч гривень, без потреби викликали “швидку”, а сусіди посварилися через собаку

Як минуло 16 квітня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 16 квітня. Інформатор переповідає найцікавіше.

12:16. Пристроми (Студениківська ТГ). Жінка поскаржилася, що сусідський собака бігає по її земельній ділянці. Через це виник конфлік. Правоохоронці проводять перевірку.

12:32. Переяслав. Чоловік повідомив, що кілька днів тому шахраї від імені друга через WhatsApp ошукали його на 6 тисяч гривень. За цією справою триває перевірка.

18:38. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявник поскаржився, що жителі будинку за певною адресою викликають без потреби “швидку”. Звернувся для інформування.

22:24. Переяслав. Надійшло повідомлення, що чоловік вчиняє сварки з дружиною. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

Нагадаємо, що 16 квітня дівчина з Переяслава через інтернет замовила кросівки за 980 гривень, але не отримала їх. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору