ЖИТТЯ

Дівчина з Переяслава через інтернет замовила кросівки за 980 гривень, але не отримала їх

Як минуло 15 квітня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 15 квітня. Інформатор переповідає найцікавіше.

11:28. Дівички (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що кілька днів тому через онлайн-банкінг з його рахунку зняли 241 долар. За цим фактом триває перевірка.

15:01. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Daewoo Lanos та “Волга”. Ніхто не постраждав. За цією справою правоохоронці склали адмінпротокол за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

17:53. Переяслав. Дівчина повідомила, що замовила в онлайн-магазині кросівки та надіслала за них 980 гривень. Проте після оплати продавець перестав виходити на зв’язок та не надіслав товар. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

19:39. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка поскаржилася, що п’яний знайомий не хоче йти з її дому. Згодом сповістила, що в ситуації розібралися самостійно.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Чопилках (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 15 квітня на Переяславщині поліції скаржилися на п’яних та неадекватних чоловіків. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору