ЖИТТЯ

На Переяславщині поліції скаржаться на п’яних та неадекватних чоловіків

Як минуло 14 квітня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 14 квітня. Інформатор переповідає найцікавіше.

11:18. Семенівка (Студениківська ТГ). Жінка поскаржилася, що за нею бігає брат, який поводиться неадекватно. За цим фактом триває перевірка.

11:19. Переяслав. Заявниця повідомила, що буянить її п’яний знайомий. Поліціянти склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

12:07. Переяслав, 47-й кілометр траси Бориспіль-Дніпро. Чоловік повідомив, що по дорозі бігає чоловік у неадекватному стані. Правоохоронці обстежили дорогу та прилеглу територію, підозрілих людей не виявили.

12:29. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка сповістила, що годиною раніше дала знайомим 1 тисячу гривень, аби вони купили їй продукти, бо в самої хворі ноги. Але продуктів їй не принесли. Згодом вона скасувала виклик поліції.

13:45. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що буянить її чоловік. За цим фактом триває перевірка.

16:41. Переяслав. Жінка повідомила, що її акаунт у WhatsApp зламали шахраї та розіслали користувачам прохання переслати 17 тисяч гривень. Заявниця відновила доступ до сторінки та повідомила знайомим про шахрайські дії. Правоохоронці проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 14 квітня на Переяславщині жінка намагалася продати дитячий візочок, натомість втратила понад 14 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору