ЖИТТЯ

Музей просто неба, ніжні образи та відпочинок: що публікували в Instagram жителі Переяслава

Що переяславці публікували в Instagram цього тижня? Дивіться чергову добірку фото.

Цього тижня жителі Переяслава публікували у Instagram фото з музею просто неба та відпочинку. Також, жінки ділилися світлинами у ніжних образах. Інформатор традиційно відібрав найкращі публікації.

Територія переяславського скансену весною особливо чарівна. Місцеві жителі та туристи ділилися яскравими і мальовничими світлинами цього місця.

@katushaadamovych

@alindesha

@nadin.sameluk

Світлини, що відтворюють миті відпочинку людей на природі та в улюблених кав’ярнях, створюють картину спокою та насолоди життям у всій його простоті та красі.

@grskkt

@mary_shvch

@kol9i_mamaysura

Фотографії, де жінки зображені у ніжних образах, не лише надають особливої атмосфери стрічці Instagram, а й чудово підкреслюють жіночу вроду, створюючи ефектні візуальні образи.

@nataliia_redziuk

@olli.koval

@_k.dianka__

@_ryslanova24

Нагадаємо, що у Переяславі волонтерське об’єднання клубу мікрорайону Трубайлівка два роки плете маскувальні сітки захисникам на фронт. З чого все починалось, хто допомагає та підтримує ініціативу – дізнавайтеся за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору