ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка поскаржилася на сусідів, які почистили труби і сміття опинилося на її городі

Як минуло 19 та 20 квітня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 19 та 20 квітня.  Інформатор переповідає найцікавіше.

20:19. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що виникла сварка із сином і невісткою. Поліцейські склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

10:57. Переяслав. Заявниця повідомила, що колишній чоловік на роботі вчинив із нею сварку. Від неї відібрали заяву та пояснення. Проводиться перевірка.

12:05. Переяслав. Повідомили, що біля магазину лежить невідомий 54-річний чоловік, ймовірно, у нетверезому стані. Правоохоронці встановили його особу. Чоловікові надано швидку медичну допомогу.

13:52. Козлів (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що відбувається сварка із братом. Факт домашнього насильства не підтвердився. Відібрано заяву про нерозгляд справи.

15:26. Пристроми (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що її сусіди почистили труби, а все сміття опинилося на її городі. Були встановлені всі обставини сварки. Конфлікт вичерпано. Заявниця написала заяву про нерозгляд справи.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасного випадку) у Переяславі та Стовп’ягах (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі поліцейські виявили у водія Volkswagen Passat документи з ознаками підробки. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору