ЖИТТЯ

У Переяславі поліцейські виявили у водія Volkswagen Passat документи з ознаками підробки

У Переяславі водій надав патрульним документи з ознаками підробки. Деталі. 

У Переяславі, днями, близько 16:00 на вулиці Кооперативній інспектори зупинили автомобіль Volkswagen Passat, водій якого надав, ймовірно, підроблені документи. Про це 20 квітня повідомили на Facebook-сторінці Патрульної поліції Київської області, передає Інформатор.

Перевіряючи документи, що надав керманич, поліцейські виявили явні ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу: спосіб нанесення не відповідав встановленим нормам та стандартам. Окрім того, документ та інформація про транспортний засіб не зареєстровані.

Оскільки у цій події є ознаки кримінального правопорушення, патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Надалі слідчі встановлюватимуть всі обставини цієї справи.

Нагадаємо, що 17 квітня на Переяславщині одна автівка в’їхала в яму, а в іншої зірвалось колесо під час руху. Детальніше – тут.

Фото: Патрульна поліція Київської області

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору