ЖИТТЯ

На Переяславщині одна автівка в’їхала в яму, а в іншої зірвалось колесо під час руху

Як минуло 17 та 18 квітня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 17 та 18 квітня. Інформатор переповідає найцікавіше.

17 квітня. 15:55. Переяславське (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що на АЗС чоловік на автівці DAF в’їхав в бензоколонку. На місці події правоохоронці порушень правил дорожнього руху не виявили.

18:29. Ковалин (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що його побив друг. Поліціянти встановили, що заявник перебуває на обліку у лікаря психіатра, а інформація щодо виклику не підтвердилась.

21:43. Переяслав. Заявник сповістив, що під час руху його автомобіль Toyota Camry в’їхав у яму та пошкодив два колеса. Правоохоронці склали план-схему ДТП, відібрали пояснення, повідомили у відповідні служби для усунення недоліків та допомогли водію евакуювати авто.

18 квітня. 07:34. Гайшин (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що під час руху, на вантажному авто зірвалось колесо, внаслідок чого відлетів камінець та пошкодив скло автомобіля Nissan X-Trail, який був припаркований поруч. Зрештою в ситуації розібралися самостійно.

11:26. Переяслав. Заявниця повідомила, що їй поштою надійшов лист від кредитної установи про виконання грошових зобов’язань, проте вона ніяких кредитів не брала. За цим фактом триває перевірка.

13:09. Гланишів (Переяславська ТГ). Жінка повідомила, що до неї приїхав колишній чоловік та вчинив сварку. Зрештою факт домашнього насильства не підтвердився.

13:42. Студеники (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що організація хоче встановити місце перебування водія 1982 р.н. на автомобілі Volvo, який не виходить на зв’язок та мав виїхати на завантаження у Харків, але так і не поїхав. Звернулися з метою консультації та інформування.

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Переяславі, Улянівці (Ташанська ТГ), Пристромах (Студениківська ТГ) та Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 16 квітня дівчина з Переяслава через інтернет замовила кросівки за 980 гривень, але не отримала їх. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору