ЖИТТЯ

Погода на 26 квітня: у Переяславі буде від 11 до 17 градусів

У Переяславі буде хмарно з проясненнями. Максимальна температура – 17 градусів.

У п’ятницю, 26 квітня, у Переяславі буде хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде зранку – 11 градусів тепла. Максимальна вдень – 17 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-5 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 75 та 99 відсотками протягом доби. Тривалість дня 26 квітня – 15 годин 32 хвилини. Завтра день буде на 3 хвилини довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:35, а захід – о 20:07.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1926 році – 26,3 градуса тепла, а найнижчу в 1948-му – 2,8 градуса морозу.

Народні прикмети:

Наші пращури спостерігали за виділенням березового соку: якщо у берези було багато соку, вважалось, що літо буде дощовим. У цей час з’являються перші весняні квіти (при теплій весні з’являються раніше), зеленіє малина.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору