ГРОШІ

Волонтери із Переяславщини відкрили важливі збори: як допомогти

У Переяславі збирають допомогу військовим. Що потрібно?

У Переяславі волонтери та небайдужі збирають гроші для потреб захисників. Можна допомогти коштами на РЕБ, Mavic 3Т, танкові комбінезони, Starlink та генератор до нього, а також підтримати збір для 110-ї окремої механізованої бригади імені генерала-хорунжого Марка Безручка. Актуальні збори – в публікації Інформатора.

ЗБІР НА засіб РЕБ

Волонтер Руслан Стародуб відкрив збір на РЕБ (купол) для військового-земляка, який завозить та вивозить воїнів на позиції, а також підвозить їм бойові комплекти та продукти харчування. Воїн вже два рази потрапляв під атаку FPV-дронів, але залишився живим. Ціль збору – 70 тисяч гривень.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку: 5457 0822 9621 8402.

ЗБІР НА MAVIC 3Т

Волонтерка Інна Марченко повідомила про збір на Mavic 3Т. Зараз залишилося зібрати близько 38 тисяч гривень. “Хлопці чекають нашої допомоги, будемо вдячні за кожну гривню, разом і до кінця”, – написала волонтерка.

Підтримати збір можна, перерахувавши кошти на картку: 4731 2196 5776 9372.

ЗБІР НА STARLINK ТА ГЕНЕРАТОР 

Волонтерка Галина Яремич з команди “Смаколики для соколиків” оголосила про збір коштів на Starlink та генератор до нього для воїнів 464-ї окремої президентської бригади. Необхідно дозібрати 26 тисяч гривень.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на:

 

ЗБІР НА ТАНКОВІ КОМБІНЕЗОНИ

Триває збір Олександра Якуби для воїнів з 46-ї окремої аеромобільної бригади, яка з перших днів повномасштабного вторгнення тримала оборону Київщини. Зараз воїни витісняють ворога на Мар’їнському напрямку. Військовим потрібні танкові комбінезони. Сума збору – 150 тисяч гривень.

Допомогти можна так:

ЗБІР ДЛЯ 110-Ї ОКРЕМОЇ МЕХАНІЗОВАНОЇ БРИГАДИ

Університет Григорія Сковороди в Переяславі ініціював збір для 110-ї окремої механізована бригади імені генерала-хорунжого Марка Безручка, у якому захищає Україну син співробітників закладу. Військовим потрібна допомога у придбанні дорогого обладнання для виконання бойових завдань: РЕБ багатодіапазонний, зарядна станція EcoFlow, портативна зарядна станція Bandera Power, Starlink, тепловізори та багато іншого.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на:

Нагадаємо, що університет Переяслава потрапив до десятки найкращих за показником працевлаштування випускників. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору