ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка посварилася із сусідом, бо той скидає сміття їй під паркан

Як минули 11 та 12 травня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 11 та 12 травня. Інформатор переповідає найцікавіше.

11:27. Переяслав. Під час поверхневої перевірки чоловіка 200 р. н.., той повідомив, що має при собі наркотичну речовину. Відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

13:43. Переяслав. Повідомили, що невідома жінка сидить три години у зарослях, ніби щось шукає та риє. З’ясувалося, що жінка 1984 р.н., перебуває у п’яному вигляді. Правоохоронці винесли їй адміністративну постанову за ч. 1 ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

19:26. Переяслав. Жінка повідомила, що постійно відбувається сварка із 60-річним сусідом. Наразі він її ображає та вживає нецензурну лексику. Сваряться через гору сміття, яку він скидає заявниці під паркан. Проводиться перевірка дільничим.

12 травня. 9:12. Переяслав. Заявниця повідомила, що буянить її син. Жінка перебуває у дуже схвильованому стані. Просить негайно направити поліцію. Проводиться перевірка.

18:51. Єрківці (Дівичківська ТГ). Повідомили, що сталася ДТП між авто Мерседес Vito та Skoda. Правоохоронці склали адмінпротоколи за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Козлові (Студениківська ТГ) та Веселому (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 11 травня на Переяславщині у власному будинку згорів 43-річний чоловік. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору